Welkom bij Biek Cycling voor je volledig verzorgde en begeleide wielrenreizen

Als je met Biek Cycling op reis gaat is alles voor je geregeld en afgestemd op jou als fietser. Je kunt volledig genieten van je eigen prestatie, de gezelligheid van de groep en de omgeving waar we verblijven. Onderweg wordt je begeleid waar nodig. Wij fietsen mee of ondersteunen vanuit onze bussen. Mentale en technische ondersteuning op ieder niveau. Als jij net zo enthousiast bent als wij, hebben we een geweldige tijd samen.

Biek Cycling reizen in 2024

Zuid-Spanje • Calpe regio

Calpe 1 – Woensdag 09 oktober t/m zondag 13 oktober

Calpe 2 – Zondag 13 oktober t/m donderdag 17 oktober

Biek Cycling en De Sportieve Bourgondiër hebben de handen ineengeslagen om een super complete fietsbeleving te ontwikkelen.

We verblijven met een gezellige groep in een heerlijke B&B in een schattig dorpje in de bekende fietsregio van Calpe, tussen Alicante en Valencia. Na een fantastisch verzorgd ontbijtje, stappen we op de fiets om te genieten van het prachtige glooiende landschap met zicht op zee.

Watou • West-Vlaanderen

Schermafbeelding 2024-06-22 om 14.53.54

Voorjaar 2025 gaan we weer!

Het Heuvelland in West-Vlaanderen staat bol van Gent Wevelgem, de Grote Oorlog, lekker eten en de beste bieren. Fietsen, een historische omgeving en jezelf verwennen in één (lang) weekend?

Het kan in Watou op 3 uur rijden van Utrecht. En om het helemaal smakelijk te maken; we overnachten bij de brouwerij van St. Bernardus.

Vaucluse • Mont Ventoux

Schermafbeelding 2024-06-22 om 14.54.33

Juni 2025 gaan we weer!

Vier heerlijke dagen fietsen in de schitterende omgeving van de Mont Ventoux op je eigen fiets, terwijl je zelf ontspannen met de trein reist?

Dat kan zeker, want wij nemen je fiets mee. ’s Ochtends vertrek je vanuit Nederland en ’s middags fiets je al zelf vanuit Avignon, via Gorges de la Nesque naar ons wielerhotel in Sault aan de voet van de Mont Ventoux.

Even voorstellen

Dennis van Elswijk

Dennis is eigenaar van Biek Bikes in Kwintsheul en fanatiek fietser op zowel race- als MTB-fiets. Al jarenlang is hij kind aan huis in de omgeving van de Mont Ventoux.

Dennis@biekcycling.nl

+31(0)6 37270215

Paul Weverling

Paul is een fanatiek fietser en loper. Het liefst in de bergen. Maar hij heeft ook z’n hart aan Vlaanderen verloren; geweldig fietsen daar en genieten van lekker eten en drinken.

Paul@biekcycling.nl

+31(0)6 24820137

Biek Cycling is powered by Biek Bikes

Biek Cycling is volop in ontwikkeling. Plannen voor toekomstige reizen richten zich op specifieke MTB reizen, klimmen als een prof in Colombia en de beklimming van de minder bekende maar schitterende Colle del Nivolet in Italië. 

Zet mij op de mailinglijst zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe reizen >> Nieuwsbrief@biekcycling.nl

Wil je samen met je bedrijf, fiets-, jaar- of vriendinnenclub een leuke fietsreis maken, dan kun je ons natuurlijk ook contacten voor een op maat gemaakte reis of volledig verzorgd weekend. Ook racefietsen kunnen hiervoor geregeld worden. Bel ons gerust of mail info@biekcycling.nl

Biek Cycling is aangesloten bij STO Garant

Garantie geregeld: STO Garant – Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Biek Cycling gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl. 

Bij elk (reis)aanbod van Biek Cycling op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

De werking – Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Biek Cycling, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Biek Cycling. Mocht Biek Cycling voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

Biek Cycling is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. 

RGB-B_ZW-C_GR@2x