Welkom bij Biek Cycling voor je volledig verzorgde en begeleide wielrenreizen

Als je met Biek Cycling op reis gaat is alles voor je geregeld en afgestemd op jou als fietser. Je kunt volledig genieten van je eigen prestatie, de gezelligheid van de groep en de omgeving waar we verblijven. Onderweg wordt je begeleid waar nodig. Wij fietsen mee of ondersteunen vanuit onze bussen. Mentale en technische ondersteuning op ieder niveau. Als jij net zo enthousiast bent als wij, hebben we een geweldige tijd samen.

Biek Cycling reizen in 2023

Vaucluse • Mont Ventoux

Biek Cycling_Ventoux

5-daagse reis; woensdag 31 mei tot en met zondag 4 juni

Vier heerlijke dagen fietsen in de schitterende omgeving van de Mont Ventoux op je eigen fiets, terwijl je zelf ontspannen met de trein reist?

Dat kan zeker, want wij nemen je fiets mee. ’s Ochtends vertrek je vanuit Nederland en ’s middags fiets je al zelf vanuit Avignon, via Gorges de la Nesque naar ons wielerhotel in Sault aan de voet van de Mont Ventoux.

Watou • West-Vlaanderen

Tyne_cot

Zaterdag 2 september en zondag 3 september 2023

Het Heuvelland in West-Vlaanderen staat bol van Gent Wevelgem, de Grote Oorlog, lekker eten en de beste bieren. Fietsen, een historische omgeving en jezelf verwennen in één (lang) weekend?

Het kan in Watou op 3 uur rijden van Utrecht. En om het helemaal smakelijk te maken; we overnachten bij de brouwerij van St. Bernardus.

Zuid Spanje • Calpe regio - Jalon Vallei

5-daagse reis; zondag 1 oktober tot en met donderdag 5 oktober

De Sportieve Bourgondiër en Biek Cycling hebben de handen ineengeslagen om een super complete fietsbeleving te ontwikkelen.

We verblijven met een gezellige groep dames en heren in een heerlijke B&B in een schattig dorpje in de bekende fietsregio van Calpe, tussen Alicante en Valencia. Na een fantastisch verzorgd ontbijtje, stappen we op de fiets om te genieten van het prachtige glooiende landschap met zicht op zee.

Biek Cycling even voorstellen

Biek Cycling_Dennis_fiets

Dennis van Elswijk

Dennis is eigenaar van Biek Bikes in Kwintsheul en fanatiek fietser op zowel race- als MTB-fiets. Al jarenlang is hij kind aan huis in de omgeving van de Mont Ventoux.

Dennis@biekcycling.nl

+31(0)6 37270215

Biek Cycling_Paul_fiets

Paul Weverling

Paul is een fanatiek fietser en loper. Het liefst in de bergen. Maar hij heeft ook z’n hart aan Vlaanderen verloren; geweldig fietsen daar en genieten van lekker eten en drinken.

Paul@biekcycling.nl

+31(0)6 24820137

Biek Cycling is volop in ontwikkeling. Plannen voor toekomstige reizen richten zich op specifieke MTB reizen, klimmen als een prof in Colombia en de beklimming van de minder bekende maar schitterende Colle del Nivolet in Italië. 

Zet mij op de mailinglijst zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe reizen >> Nieuwsbrief@biekcycling.nl

Wil je samen met je bedrijf, fiets-, jaar- of vriendinnenclub een leuke fietsreis maken, dan kun je ons natuurlijk ook contacten voor een op maat gemaakte reis of volledig verzorgd weekend. Ook racefietsen kunnen hiervoor geregeld worden. Bel ons gerust of mail info@biekcycling.nl

Biek Cycling is aangesloten bij STO Garant

Garantieregeling

 

Garantie geregeld: STO Garant – Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Biek Cycling gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl. 

Bij elk (reis)aanbod van Biek Cycling op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

De werking – Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Biek Cycling, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Biek Cycling. Mocht Biek Cycling voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.