>> Tapas, Cerveza en fietsen in Oktober

Dia1

Heerlijk fietsen in Zuid-Spanje

Calpe regio – Jalon Vallei

09 t/m 13 oktober en 13 t/m 17 oktober

BiekCycling_Calpe_ColldeRates_32
BiekCycling_Calpe_Groep_32
BiekCycling_Calpe_Held_32
BiekCycling_Calpe_Ladies_32
BiekCycling_Calpe_Landschap_32
BiekCycling_Calpe_Taart_32
BiekCycling_Calpe_Rots_32
BiekCycling_Calpe_Strand_32

Biek Cycling en De Sportieve Bourgondiër hebben opnieuw de handen ineengeslagen om een super complete fietsbeleving te ontwikkelen in Zuid-Spanje. 

We verblijven met een gezellige groep in een heerlijke B&B in een schattig dorpje in de bekende fietsregio van Calpe, tussen Alicante en Valencia. Na een fantastisch verzorgd ontbijtje, stappen we op de fiets om te genieten van het prachtige glooiende landschap met zicht op zee. 

Stoppen doen we bij de leukste coffee & bike cafés, heerlijke lunch adresjes en we sluiten de dag af met wijn of ijskoude cerveza.

Accommodatie – Spaanse Finca

Ons verblijf is een 100 jaar oude Finca (Spaans Landhuis). De B&B ligt midden tussen de amandelplantages en wijngaarden in de Jalon vallei. 

De B&B beschikt over fijne kamers, met comfortabele bedden en een eigen badkamer. Er is een zwembad en borrelbad! In de heerlijke serre met terras wordt het ontbijt geserveerd. In de bloemrijke tuin vind je veel comfortabele zitjes, een Ibiza bed en een lekkere lounge hoek met uitzicht op de bergen.

Lekker eten en drinken

Ontbijten doen we iedere dag in onze B&B, waar met liefde voor ons een ontbijtje is klaargemaakt. 
Tijdens het fietsen stoppen we op mooie plekjes voor café cortado en een lekker taartje. Voor de lunch hebben we de mooiste plekjes uitgezocht. Bij terugkomst in het dorpje kan er even bijgetankt worden in de bekende Cycle Bar. Of misschien wil je liever met een cerveza in het zwembad plonsen? 

Twee avonden eten we in een lokaal restaurant voor een vriendelijk Spaans prijsje. De restaurants zijn op loopafstand.

Sportief Wielrennen

De eerste dag fietsen we een mooie inkom route door de Jalon Vallei, waarbij we een café cortado gaan drinken aan de mooie kust van Calpe.  

Op de volgende dag maken we een mooie tocht met een aantal prachtige beklimmingen en trekken we meer het karakteristieke binnenland in, waarbij we lunchen op een idyllisch plekje. 

De laatste fietsdag beklimmen we een van de bekendste trainingsklimmen van Europa, Coll de Rates. Een heerlijke niet al te steile klim. Na een koffiestop, dalen we af richting de kust om nog even van de Costa Blanca te genieten. De liefhebbers kunnen even dippen in de zee! 

Deze reis is geschikt voor ieder fietsniveau. Waarschijnlijk is er sprake van niveauverschil in de groep. We zijn met meerdere begeleiders, waardoor we indien gewenst makkelijk de groep kunnen opsplitsen. Het is voor jezelf wel fijn als je in aanloop van de reis regelmatig fietst (2x per week) en dat je al wat klim ervaring hebt. 

We maken een aantal concept routes. Afhankelijk van de wensen kunnen we deze ter plekke aanpassen. 

Wil je liever een middag niet fietsen, maar lekker chillen aan het zwembad dan kan dat natuurlijk ook! Niets moet, alles mag! 

Busvervoer eigen fiets

Wij kunnen je eigen racer meenemen naar Spanje. Zelf zijn we nogal zuinig op onze spullen, maar voor de zekerheid is alles verzekerd voor vervoer. We nemen je fiets uiteraard ook weer mee terug naar huis.

Prijs van deze reis

De prijs van deze 5-daagse reis is euro 960,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Verzekering en eigen risico

Standaard ben je via Biek Cycling NIET verzekerd voor lichamelijke letsels of schade aan je spullen tijdens de reis. Deelnemen is geheel voor eigen risico en het is raadzaam om altijd zelf goed verzekerd te zijn.

Is dit iets voor mij?

Als je het leuk vindt om lekker te fietsen en je verder geen zorgen te hoeven maken, zeker. Wij zijn er om je daarbij te ondersteunen.

Het betreft een groepsreis, maar opdelen in kleinere groepen op basis van fietsniveau is altijd mogelijk. Net als aanpassingen op het programma afhankelijk van de groep of je eigen wens om de dag anders in te delen.

Groepsgrootte

De omvang van deze groepsreis is maximaal 12 personen.

De reis gaat door bij voldoende animo. Uiterlijk 1 augustus besluiten we of de reis doorgaat.

Inclusief

 • Mooie fietsroutes in een prachtige omgeving
 • Groepsvervoer luchthaven – finca – luchthaven
 • Vervoer van je eigen fiets vanuit Nederland met onze bus
 • Welkomstdrankje en hapje
 • Vier overnachtingen in een super B&B in een gedeelde kamer voor twee personen
 • 4 keer uitgebreid ontbijt
 • Diner op de laatste avond
 • Begeleiding tijdens de fietstochten
 • Volgauto met pechservice 
 • Een ervaring die je nooit meer vergeet!

Exclusief

 • Vlucht (wij geven een suggestie) of ander vervoer van en naar Spanje
 • Huurfiets – Wij reserveren deze graag voor je! Prijs ca. €180 voor het gehele verblijf. 
 • Toeslag 1-persoonskamer (in overleg indien beschikbaar)
 • Reisverzekering (verplicht)
 • Annuleringsverzekering (raden wij aan)
 • Maaltijden en dranken: lunches en diners (uitgezonderd van de laatste avond)
 • STO Garant: €15,- per boeking

Reisvoorwaarden en STO Garant

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant

Klik hier voor onze reisvoorwaarden voor deze reis


Ik ga mee en wil direct naar het boekingsformulier – 09 t/m 13 oktober


Ik ga mee en wil direct naar het boekingsformulier – 13 t/m 17 oktober


Ik heb nog wat vragen

Biek Cycling is volop in ontwikkeling. Plannen voor toekomstige reizen richten zich op specifieke MTB reizen, klimmen als een prof in Colombia en de beklimming van de minder bekende maar schitterende Colle del Nivolet in Italië. 

Zet mij op de mailinglijst zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe reizen >> Nieuwsbrief@biekcycling.nl

Wil je samen met je bedrijf, fiets-, jaar- of vriendinnenclub een leuke fietsreis maken, dan kun je ons natuurlijk ook contacten voor een op maat gemaakte reis of volledig verzorgd weekend. Ook racefietsen kunnen hiervoor geregeld worden.

Mail ons info@biekcycling.nl of bel Dennis +31(0)6 37270215


Naar Biek Cycling


Naar Watou • West-Vlaanderen


Naar Vaucluse • Mont Ventoux


Strava


Instagram


Facebook


Linkedin

Biek Cycling is aangesloten bij STO Garant

Garantie geregeld: STO Garant – Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Biek Cycling gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl

Bij elk (reis)aanbod van Biek Cycling op deze website leest u of de garantie van STO Garant van toepassing is. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads). 

De werking – Indien de garantie van STO Garant van toepassing is op uw boeking, dan betaalt u de reissom niet aan Biek Cycling, maar aan de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Biek Cycling. Mocht Biek Cycling voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.

RGB-B_ZW-C_GR@2x